Για τις καλοκαιρινές του διακοπές o Σεΐχης του Κατάρ επέλεξε Ελλάδα. Γνωρίζει τις ελληνικές ομορφιές και η Σκιάθος είναι για τον ίδιο ένας μικρός παράδεισος.
Μάλιστα το είπε στον δήμαρχο του νησιού, σε συνάντηση που είχαν, στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του. Χαμογελαστός, με αθλητικά παπούτσια και κοντομάνικο μπλουζάκι, πόζαρε στον φακό, σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media, ο κύριος Τζούμας.
Από το 2005, ο Σεΐχης επιλέγει το πανέμορφο νησί των Σποράδων για να περάσει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης στην Ελλάδα. Μένει στη θαλαμηγό του και αναμένεται να επισκεφθεί μια σειρά από παραλίες του νησιού.
«Είμαστε στον παράδεισο. Προστατέψετε αυτήν τη μοναδική φύση της Σκιάθου, για αυτό ερχόμαστε» είπε ο Σεΐχης στον Δήμαρχο του νησιού, Θοδωρή Τζούμα, με τον οποίο συναντήθηκε την Δευτέρα 10 Ιουνίου του 2024. Η συνάντηση έγινε στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του Σεΐχη, η οποία έχει αγκυροβολήσει στον όρμο των Κουκουναρίων, σε μια από τις διασημότερες παραλίες του νησιού αλλά και της χώρας.
Το πλωτό παλάτι Αl Mirqab που διαθέτει ο Σεΐχης του Κατάρ, είναι το έκτο μεγαλύτερο yacht στον κόσμο και ένα από τα τρία ακριβότερα. Έχει πλήρωμα 51 ατόμων, διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου, ενώ κόστισε 300.000.000 ευρώ.
Η μαγευτική Σκιάθος με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά της, δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει την καρδιά του Σεΐχη και άλλων διασημοτήτων. Η φυσική της ομορφιά και η φιλοξενία των κατοίκων της αποτελούν έναν μοναδικό συνδυασμό που καθιστά το ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν ποιότητα και ηρεμία στις διακοπές τους.