Με τσιγάρο, χωρίς χειροπέδες και χωρίς συνοδεία βρίσκεται ο δικήγόρος Απόστολος Λύτρας στην Ευελπίδων. Το φωτογραφικό υλικό δείχνει την χαλαρότητα απέναντι στον δικηγόρο την ώρα που εκείνος έχει συλληφθεί.
Η αποκλειστική φωτό που παρουσιάστηκε στην εκπομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου, δείχνει τον Απόστολο Λύτρα το μεσημέρι της Κυριακής στον προαύλιο χώρο της Ευελπίδων, αφού τού έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρες για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, τον δικηγόρο να περπατά με συνεργάτη του, έχοντας ένα τσιγάρο στο χέρι και στο άλλο ένα μπουκάλι νερό, χωρίς χειροπέδες και χωρίς αστυνομική συνοδεία.
Εφόσον είχε συλληφθεί και θα παρέμενε κρατούμενος θα έπρεπε να φορά χειροπέδες και να έχει αστυνομική συνοδεία.
Παράλληλα το γύρο κάνει η φωτογραφία και το βίντεο που δείχνει τον Απόστολο Λύτρα να παριστάνει ότι φορά χειροπέδες με τα χέρια του ενωμένα μπροστά, την ώρα που προσερχόταν στον ανακριτή, ενώ μόλις μπαίνει στο κτίριο κατεβάζει μεμιάς το χέρι του δείχνοντας ότι προφανώς δεν φορά χειροπέδες.