Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει γίνει ο συνδετικός κρίκος όλων των φιλάθλων του ποδοσφαίρου θα μεταβεί στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο για μια σημαντική επέμβαση που κυριολεκτικά θα αλλάξει την ζωή του. Έπειτα θα ενταχθεί σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας ώστε να μπορέσει να σηκωθεί από το αναπηρικό του αμαξίδιο. Όλα τα έξοδα της νοσηλείας του, έχει αναλάβει η οικογένεια Σαββίδη και ο ΠΑΟΚ.
Ο Γιάννης και ο πατέρας του Κωστής Παπαστεφανάκης μίλησαν από την Άμφισσα στην εκπομπή «Με 100 στα ΣΠΟΡ».
«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας. Έχοντας δίπλα μου τον Μπράντον Τόμας» είπε με ενθουσιασμό ο μικρός φίλαθλος, ενώ εξέφρασε και την χαρά του για τις θεραπείες που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη: «Αφού θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου».
Ο πατέρας του Γιάννη, μίλησε για την στιγμή που έμαθε για την βοήθεια του προέδρου του ΠΑΟΚ: «Εκείνη τη στιγμή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον Γιάννη, αλλά το ποσό που απαιτούνταν ήταν απαγορευτικό για μας. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης μας αγκάλιασε, μας έβαλε μέσα στην οικογένειά του και η κουβέντα που είπε ήταν: “Πάμε να σηκώσουμε το παιδί”».
[fusion_code]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[/fusion_code]