Με σειρά πυρκαγιών που προκλήθηκαν από κεραυνούς ήρθαν σήμερα αντιμέτωποι οι Πυροσβέστες σύμφωνα με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια.
Ο κ Κικίλιας ενημέρωσε αρχικά, μέσω ανάρτησης που έκανε, ότι η φωτιά που ξέσπασε σήμερα στα Βίλια Αττικής εντοπίστηκε από drone του Πυροσβεστικού Σώματος και ότι προκλήθηκε από ξηρό κεραυνό.
Πολλές οι φωτιές που ξέσπασαν στην Αττική μετά από κεραυνούς
Επιπλέον, σύμφωνα με την πληροφόρηση του υπουργού, οι πυροσβέστες σήμερα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρκετές πυρκαγιές που προκλήθηκαν από κεραυνούς.
Αναφορικά με την Αττική, εκτός από τη φωτιά στα Βίλια, οι πυροσβέστες κλήθηκαν να σβήσουν φωτιές από κεραυνούς στον Διόνυσο, στη Ραφήνα, στη Βραυρώνα, στο Ρέμα Χαλανδρίου και σε όλο τον ορεινό όγκο της Πάρνηθας.