Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος βρίσκεται σε καταστολή εδώ και πέντε μήνες, μετά την περιπέτεια της υγείας του τον Μάρτιο.
Όπως είναι γνωστό ο Δημήτρης Κόκοτας έχει μεταφερθεί εδώ και καιρό σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και βρισκόταν και δείχνει να ανταποκρίνεται σε μερικά ερεθίσματα.
Η σύζυγός του δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει μια πολύ μικρή βελτίωση, με δεδομένο ότι βγήκε από τη ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΑΦ. Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν υπήρχε κάποια σημαντική αλλαγή στις κινήσεις του Δημήτρη. Μέχρι να ξυπνήσει, μέχρι να σηκωθεί, θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε σε αναμονή, γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα κάποιες εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν. Έχω την ενημέρωση ότι θα γίνουν μέσα στον μήνα, αλλά περιμένω και ελπίζω να τα καταφέρει».