Η 35χρονη αστυνομικός της ΓΑΔΑ που κακοποιούνταν συστηματικά μαζί με τα παιδιά της από τον 45χρονο αστυνομικό της Βουλής φέρεται να αποφάσισε να καταθέσει άμεσα αίτηση διαζυγίου.
Ωστόσο, κατέθεσε και ένα δεύτερο αίτημα, να πάρει πίσω την επιμέλεια των παιδιών της. Αν απορριφθεί το αίτημα, θα ζητήσει να δοθεί η επιμέλεια στους γονείς της, οι οποίοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να αναλάβουν τα παιδιά.
Προς το παρόν, ο 14χρονος γιος της οικογένειας μεταφέρθηκε με εντολή εισαγγελέα σε δομή της Περιφέρειας, όπου υπάρχουν τέσσερις κοινωνικοί λειτουργοί και ένας παιδοψυχίατρος. Θα έχει το δικό του δωμάτιο, όπως όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Το δίχρονο αγοράκι θα μεταφερθεί στο «Μητέρα», ενώ τα κορίτσια θα παραμείνουν στο «Παίδων Πεντέλης» και μόλις βρεθεί δομή, θα μεταφερθούν και εκείνα. Τα παιδιά ήδη χωρίστηκαν και θα παρακολουθούνται από εδώ και πέρα από ειδικούς.