Νικήτρια του τελικού η Σοφία Χριστοδούλου πήρε το έπαθλο των 30.000 ευρώ
Μεγάλη νικήτρια στον όγδοο κύκλο του «My Style Rocks» αναδείχθηκε η Σοφία Χριστοδούλου, η οποία κερδίζει τον τίτλο της «βασίλισσας του στιλ» και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.
Η Σοφία Χριστοδούλου, μόλις 20 ετών, ζει στην Αθήνα όπου σπουδάζει Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Με καταγωγή από την Κύπρο και τέσσερα αδέλφια, μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που της έμαθε ότι τα ρούχα αποκτούν πραγματική αξία όταν έχουν τη δική σου υπογραφή. Όπως είχε αναφέρει κατά την είσοδό της στον διαγωνισμό: «Έρχομαι στο My Style Rocks για να δείξω στα νεότερα κορίτσια πως δεν χρειάζεται να φοράνε όλες τα ίδια ρούχα». Παρότι δεν ράβει, γνωρίζει από πατρόν και έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στη μόδα των ‘90s, την οποία προσαρμόζει στο minimal στιλ της. Για εκείνη, η φροντίδα της εμφάνισης είναι ζήτημα αισθητικής και αυτοσεβασμού, με την απεριποίητη εικόνα να θεωρείται αντιαισθητική, ανεξαρτήτως ρούχων.
Η 20χρονη παίκτρια ήταν συγκινημένη σε όλη τη διάρκεια του τελικού, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη μητέρα της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «άφησε τα πάντα για να με βοηθήσει στη ζωή μου».