Ο 75χρονο αγνοείται από τον Μάρτιο
Οι προσπάθειες για να βρεθούν τα ίχνη του εξαφανισμένου ψαρά από την Κατοχή Μεσολογγίου, τον οποίο δεν έχει δει κανένας από τις 22 Μαρτίου, έφτασαν σε μία σορό.
Συγκεκριμένα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην Κυλλήνη, στην παραλία Μιμόζα, εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα, όπου σύμφωνα με το Mega οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανήκει στο Παναγιώτη Ντόριζα.
Μάλιστα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, ανέφερε πως:
«Εγώ θεωρώ ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι αυτός. Αυτός ο άνθρωπος πήγε σε ένα σημείο στην Κατοχή Μεσολογγίου να ψαρέψει και χάθηκαν τα ίχνη του, δεν βρέθηκε πουθενά και δεν βρέθηκε και τίποτα άλλο, αυτό είναι το σημαντικό. Δεν βρέθηκε η βάρκα του, τα πράγματα που είχε μέσα στη βάρκα. Λένε πολύ έντονα ότι μπορεί να είναι και εγκληματική ενέργεια, μπορεί και να έπεσε ο άνθρωπος μέσα και να προσπάθησε μετά να ανεβεί στη βάρκα»