Ο 39χρονος Τούρκος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 61χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στο Παλαιό Φάληρο, την περασμένη εβδομάδα πήρε το δρόμο για τη φυλακή.
Ο κατηγορούμενος, για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της ληστείας και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας, πέρασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (27/1) το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, ωστόσο, η απολογία του ξεκίνησε το μεσημέρι καθώς ζητήθηκε χρόνος από τους συνηγόρους του προκειμένου να ενημερωθούν για το οπτικό υλικό που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία.
Ο 39χρονος κατά την απολογία του φέρεται να επέμεινε στον αρχικό του ισχυρισμό πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 61χρονο αλλά βρέθηκε σε άμυνα και θόλωσε όταν εκείνος του επιτέθηκε. Οι ισχυρισμοί του ωστόσο, δεν έπεισαν με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προσωρινή του κράτηση.
Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος και έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ όταν το θύμα δέχτηκε δεκάδες μαχαιριές στην κοιλιά, το στήθος και το λαιμό αλλά και χτυπήματα στο κεφάλι, στην τουαλέτα του καταστήματος που διατηρούσε, επί της οδού Αχιλλέως.
Ο 39χρονος φέρεται να υποστήριξε απολογούμενος ότι το θύμα τον απείλησε με μαχαίρι εκείνος αντέδρασε. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του, δεν πρόκειται να βρεθεί το μαχαίρι καθώς ο κατηγορούμενος το πέταξε στη θάλασσα, ενώ υπέβαλε αίτημα στην ανάκριση για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, που έγινε δεκτό.