Ο 60χρονος που σκότωσε δύο άτομα στο ξυλουργείο του στους Γόννους της Λάρισας και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του ήταν με ποινικό παρελθόν και καταδίκες σε βάρος του και πρώην ενεργό μέλος της «Χρυσής Αυγής».
Όπως ο ίδιος υποστήριξε στους ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί του, προσπαθώντας να τον πείσουν να παραδοθεί, σκότωσε τους δύο άνδρες επειδή ο ένας εξ αυτών τον εξαπάτησε με πλαστά γραμμάτια που είχε λάβει από την πώληση μηχανημάτων.
Στον δικηγόρο του μάλιστα παραδέχτηκε, πως σκότωσε άδικα τον μεταφορέα από τον Βόλο.
«Ήταν ένας πολιτικά, ιδεολογικά και στη συμπεριφορά του ακραίος άνθρωπος. Μέχρι και τη γυναίκα του χτυπούσε, είχε ένα ποινικό παρελθόν», λέει στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.
«Κάποιοι θέλησαν να τον εξαπατήσουν. Όταν του πήραν τα πρώτα μηχανήματα και έψαξε τις επιταγές και είδε ότι δεν υπήρχε ούτε το όνομα αλλά ούτε το αντίκρισμα των χρημάτων που του είχαν δώσει και τον είχαν ξεγελάσει, για να τους παγιδεύσει ξανάβαλε πάλι αγγελία ότι δίνει ένα άλλο μηχάνημα, ξαναήρθαν αυτοί και μόλις ήρθαν τους εκτέλεσε με μία σφαίρα ανάμεσα στα μάτια και τους δύο».