Η επώνυμη τσάντα και οι συμβουλές της «παλιάς» στην «νέα»
Επέστρεψαν από την «αιώνια πόλη» η πρώην υφυπουργός και η βουλευτής, αφού περατώθηκαν οι διαδικασίες για τη 19η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου – Ρώμη 2025.
Εμφανώς κατάκοπες, πλην όμως λαμπερές, επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, έχοντας επιλέξει να κάθονται σε διπλανά καθίσματα και να μοιράζονται προβληματισμούς της καθημερινότητας και -εννοείται- της πολιτικής.
Μεταξύ άλλων, όπως γράφει η εφημερίδα «Political», πεδίο συζήτησης αποτελούσε η άνοδος των άκρων, καθώς και η επιλογή στενών συνεργατών, με την εμπειρότερη βουλευτή της ΝΔ να δίνει συμβουλές προς τη νέα του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα, χωρίς να κατονομάζει, το δημοσίευμα σημειώνει πως η ξανθιά κυρία κρατούσε μια τσάντα γνωστού οίκου.
Τώρα το αν έφεραν κάτι στις αποσκευές τους από τη Διακοινοβουλευτική για τη χώρα, ένας Θεός το ξέρει…