Tο βράδυ της Κυριακής 16 Μαρτίου σημειώθηκε ένα παράδοξο περιστατικό στα Χανιά, όταν δύο πεζοί συγκρούστηκαν μεταξύ τους και μάλιστα τόσο δυνατά με μια γυναίκα να τραυματίζεται και να καταλήγει στο νοσοκομείο.
Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η φαρμακοποιός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες, Ευγενία Κυνηγάκη, αντιλήφθηκε το περιστατικό, καθώς είχε μαζευτεί κόσμος και αναρωτιόταν τι έχει συμβεί και μια γυναίκα ήταν ξαπλωμένη στον δρόμο. Οι δύο άνθρωποι συγκρούστηκαν μετωπικά, στην προσπάθεια τους να περάσουν γρήγορα τον δρόμο, χωρίς να προσέξει ο ένας τον άλλο.
Ειδοποιήθηκε άμεσα το ασθενοφόρο, ενώ τους προσέφερε αρχικά τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα και ο άνδρας τραυματίστηκε στο πρόσωπο, ευτυχώς πολύ ελαφρά.