Έρχεται «μασάζ» διαρκείας;
Oπως σε κάθε ανασχηματισμό, υπάρχουν οι… δυσαρεστημένοι, οι οποίοι ένιωσαν ότι έμειναν στην απέξω. Στον τελευταίο που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίσαμε πάλι να μετράμε γκρίνιες από διάφορους. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Political» την περασμένη Δευτέρα, ο βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό. Μια μέρα αργότερα βρέθηκε στην Ηρώδου Αττικού 19 ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης, ενώ ακολούθησε και την περασμένη Τετάρτη ο Θάνος Πλεύρης.
Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει και για τους τρεις ιδιαίτερη εκτίμηση και συζήτησε
μαζί τους εφ’ όλης της ύλης, επισημαίνοντας ότι οι συναντήσεις του πρωθυπουργού θα συνεχιστούν, αφού άλλωστε η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή.
Το «μασάζ» στα «γαλάζια» στελέχη θα κρατήσει, όπως εκτιμά το δημοσίευμα, σημειώνοντας πως θα έχουμε και άλλον ανασχηματισμό, αν οι εκλογές γίνουν το 2027.