Την Τρίτη πιθανότατα η κηδεία του
Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής ο γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας της Πάτρας, Άγγελος Ρέζος, σε ηλικία μόλις 53 ετών.
Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, συγγενείς και φίλους, ενώ προκάλεσε συγκίνηση και βαθιά θλίψη στην επιχειρηματική κοινότητα της Αχαΐας. Ο θάνατός του επήλθε μετά από καρδιακό επεισόδιο.
Ο Άγγελος Ρέζος ήταν ηγέτης στην αγορά τροφίμων, επικεφαλής της Rezos Brands Α.Ε., μιας εταιρείας με σημαντική παρουσία στο εισαγωγικό εμπόριο και την αντιπροσώπευση προϊόντων, με εθνικό κέντρο διανομής στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών και εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Κρήτη (Ηράκλειο) και Ζάκυνθο, ενώ είχε αναπτύξει και εξαγωγική δραστηριότητα.
Γνωστός για την πρωτοποριακή του σκέψη, ο Άγγελος Ρέζος είχε αναλάβει καινοτόμα έργα, με το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα project που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία μιας startup και διακρίθηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Η Rezos Brands, υπό τη διεύθυνσή του, είχε αναπτύξει μια σειρά προϊόντων βασισμένων στην ωσμωτική επεξεργασία καρπών. Πρόσφατα, είχε εξαγοράσει το εργοστάσιο της Frigoglass και σχεδίαζε μια μεγάλη επένδυση εκεί, ωστόσο δεν πρόλαβε να δει την υλοποίησή της.
Η κηδεία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη.